Log in Page Discussion History Go to the site toolbox

Vigsel

From BluWiki

Revision as of 11:30, 2 August 2009 by Erik Sandberg (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

På denna sida står lite information om vigseln mellan Erik och Anna-Maria. Vi har satt upp denna sida för att få plats med information som inte fick plats i inbjudan, samt för att kunna uppdatera informationen allteftersom.

När och var?

Vigseln förrättas 15 augusti 2009, kl 14.00 i Norra Unnaryds kyrka, karta här. Därefter blir det bröllopsfest med hemlagad buffé i församlingshemmet intill.

På söndagen blir det en enklare brunch från 11-tiden i Anna-Marias föräldrars trädgård.

Det går bra att komma under fredagen och göra sig hemmastadd, men räkna isåfall med att underhålla dig själv; vi misstänker att vi själva kommer ha fullt upp med förberedelser.

Transport?

Norra Unnaryd ligger en bit utanför Jönköping, och kollektivtrafiken är närmast obefintlig. Vi vill uppmuntra alla långväga gäster att samåka i den mån det går. Är du intresserad av detta, gå gärna till vår diskussionssida där det går att koordinera vem som åker med vem. Om samåkning inte går att lösa och du väljer att åka kollektivt, försöker vi ordna skjuts från Jönköping C. Prata isåfall med oss i god tid.

Gåvor

Många har frågat vad vi vill ha som bröllopspresent. Vi tycker att den största gåvan är att du förgyller vårt bröllop med din närvaro. Om du känner att du vill bidra med något utöver det, har vi några förslag:

  • Ett kulinariskt bidrag, t.ex. om du har en specialité du tycker om att tillreda, och som du tror kan passa in i bröllopsbuffén... Hör isåfall av dig till oss i förväg!
  • Ett kulturellt bidrag som förhöjer festen.
  • Bröllopspresent av traditionell karaktär (Eriks föräldrar kan ge tips)
  • Bidrag till andra välgörande ändamål.

Boende?

Vi har preliminärbokat ganska många rum på Öreryds vandrarhem, karta här. Vandrarhemmet ligger ett par mil från kyrkan. Om du är intresserad av att bo där, hör då av dig till oss så förmedlar vi bokningen.

För den som vill bo närmare, finns också en stugby i Norra Unnaryd. Där finns enklare boende (4-bäddsstugor med våningssängar), samt tältplatser. På stugbyns hemsida står det att det bara går att köpa ett helt fiskepaket, men när vi har frågat dem snällt har de sagt att det kan gå att hyra bara stuga för 600 kr/dygn även under helgen.

Det finns även skogar i närheten som det kan gå att tälta i. Tälta kan man även göra på Anna-Marias föräldrars gård. Stugbyn i Norra Unnaryd erbjuder också tältplatser.

Annat

  • Om du har musik i dig, får du jättegärna ta med den, tillsammans med ev tillhörande instrument.
  • Barn är extra välkomna, och vi tycker det är trevligare med barn som låter lite i kyrkan än med vuxna som hyschar sådana.
  • Vi har ingen tradition att servera alkohol på fester.
  • För dukning och toastmasteri står Rebecka och Astrid.

Kontakt

Ni kan nå oss på telefon 018-462247 (hem), 07383-26710 (Erik), eller 070-5747053 (Anna-Maria).

Site Toolbox:

Personal tools
GNU Free Documentation License 1.2
This page was last modified on 2 August 2009, at 11:30.
Disclaimers - About BluWiki